Verkoopdag Debora en Zendingscommisie

Doel
Door middel van het uitstallen van allerlei koopjes, mogelijkheden maken voor gezelligheid en ontmoeting. In deze sfeer mensen bewust maken van de kosten in de kerk, zending en evangelisatie, zodat mensen bewust hun geld besteden.

Alle inwoners van de dorpen van de Hervormde Gemeente Dussen-Hank.

Planning
Eén keer per jaar in april. Aanvang 10.00 tot 16.00 uur. De datum wordt vermeld in de jaaragenda en in kerkblad Voetius

Zendingscommissieleden
Corrie Noeverman-Bogaard; Adrie Stuij-van de Heuvel en Dirry van Wijk-Dekker.

Project Zendingscommissie: Zending Deelgenotenproject Rostock in Duitsland
Beste broeders en zusters,

Via het kantoor van GZB hoorden we dat u als gemeente betrokken wilt zijn bij het zendingswerk in Rostock, in het noordoosten van Duitsland. Mooi om in de toekomst met elkaar verbonden te zijn!

Wij zijn Gerrit & Jorine van Dijk en we wonen sinds 2015 in Rostock, noordoost-Duitsland. Daar zijn onze kinderen Nora (2016), Jarne (2018) en Niek (2020) geboren. Jorine heeft in Nederland als begeleider in de zorg gewerkt, Gerrit heeft hbo theologie in Ede gestudeerd.

In oktober 2015 zijn we vanuit Veenendaal uitgezonden om samen met de Freie Evangelische Gemeinde in Noord-Duitsland te werken aan een kerkplanting in de wijk Evershagen van de stad Rostock. Daaruit is de pioniersplek Haltepunkt E gegroeid. Een nieuwe vorm van kerk-zijn, die probeert mensen te bereiken met het oude Evangelie. Voor veel buren van ons is geloof erg vreemd. Tegelijkertijd zijn er best veel problemen in onze achterstandswijk. Gelukkig mag de kerk een plek van hoop zijn!

We hopen, als God het wil, in februari 2023 op verlof in Nederland te zijn. We zien uit naar een ontmoeting.

Hartelijke groeten uit Rostock,

Gerrit en Jorine van Dijk