Vakantie Bijbel Week 2021 in Dussen Duik Erin!

Wie langs de kerk in Dussen kwam kon de kinderen zien die bij de VBW waren. Wat zag het er gezellig uit met de tenten. Wat hebben ze genoten van het zingen, de verhalen over Jezus. Van Bram & Brit die weer van alles beleefden tijdens hun opdrachtenspel! We hebben spelletjes gedaan in de tuin bij de kerk. Op vrijdag een speurtocht door het dorp, waarbij we mensen moesten zoeken met twee verschillende sokken aan en op zaterdag in de kasteeltuin. Daarna frietjes eten met elkaar. De kinderen kregen allemaal een tas met leuke/lekkere dingen omdat het dit jaar de 40e Vakantie Bijbel Week was. Wat is God trouw! Als we terugkijken over die 40 jaar was Hij er altijd bij. En mochten we veel kinderen vertellen over Jezus! Deze week waren er zelfs 47 kinderen!

Bekijk de foto’s van de Vakantie Bijbel Week hieronder!