Terugblik Opening winterwerk “Kom doe mee”

Afgelopen zaterdag vond de Startdag plaats. Met ruim 50 gemeenteleden verdeeld over de middag en de avond werd het winterseizoen “Kom doe mee” ingeluid. Tijdens het middagprogramma werd door onze eigen predikant de opening verzorgd uit Nehemia 2 en daarnaast een kort gedeelte uit Efeze 2. Wij zijn allen levende stenen, gezamenlijk verbonden aan de hoeksteen en gebouwd op een sterk fundament. Iedere steen werkt mee als opbouw van de gemeente en het mag dan ook een oproep aan u en jou zijn om hieraan bij te dragen. 

Na de opening vertrokken we naar Geertruidenberg voor een fotospeurtocht. Er werden diverse opdrachten verricht: zoeken van plekken die op de foto stonden en daarbij vragen beantwoorden, het maken van een Limmerick, het tekenen van een mooie gevel en het bedenken van zoveel mogelijk woorden met het woord Geertruidenberg. Het winnende groepje had deze limmerick gemaakt: De opening van Hank en Dussen, bracht ons in Den Berg ondertussen, we liepen van hot, we liepen naar her, tezamen als broeders en zussen. Een mooie boodschap zat hier ook weer in dat je dingen samen mag doen. Ze kregen daar ook een passende prijs bij: een doos celebrations en twee stenen, symbool voor de opbouw van de gemeente. Na het middagprogramma, mochten we genieten van een maaltijd en sloten we de avond met elkaar af. Zondagochtend werd het winterwerk geopend in de kerk door onze predikant met daarna de Sing-in.

De Startdagcommissie kijkt terug op een geslaagde dag en dankt iedereen voor zijn of haar bijdrage hierin. We hopen dat het een mooie start mag zijn voor het winterseizoen vol met samenkomsten van clubs, kringen, catechese etc.

Tot slot nog een oproepje: Vind je/ vindt u het leuk om volgend jaar mee te helpen met de Startdag? Neem contact op met Gerrit van Genderen of Dorothé Roubos startdagcommissie@hervormddussen-hank.nl

Startdag-3.jpg
Startdag-4.jpg
Startdag-5.jpg
Startdag-6.jpg
Startdag-7.jpg
Startdag-8.jpg
Startdag-1.jpg
Startdag-2.jpg
Startdag-3.jpg
Startdag-4.jpg
Startdag-5.jpg
Startdag-6.jpg
Startdag-7.jpg
Startdag-8.jpg
Startdag-1.jpg
Startdag-2.jpg
Startdag-3.jpg
Startdag-4.jpg
Startdag-5.jpg
Startdag-6.jpg